avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nedumerire!!
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nedumerire!!

Am incercat sa raspund unei intrebari si nu pot. Ce mesaj se afisa in stanga ecranului:

leuca_lumini... Utilizator

Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: Invalid image dimensions in /www/ftp.legalnet.ro/avocatnet.ro/includes/smarty/libs/plugins/function.thumb.php on line 327

Warning: imagedestroy(): supplied argument is not a valid Image resource in /www/ftp.legalnet.ro/avocatnet.ro/includes/smarty/libs/plugins/function.thumb.php on line 434

Ce inseamna asta? Ajutati-ma va rog!!
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 16:36, 12 August 2011
si la mine e la fel #-o
buna ziua, imi puteti spune daca s-a rezolvat problema?
Test
Alin Popescu a scris:

Test

Ce test?
URRRAAAA merge!!!=D>
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2011
leuca_luminita, utilizator
Test ca sa vedem daca merge :D :yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

probleme tehnice ContSters42967 ContSters42967 Se incarca foarte greu paginile site-ului de cateva zile. La inceput am crezut ca este vorba de calculatorul meu si de firma de cablu. Aveti vreo problema cu ... (vezi toată discuția)
Reinnoire pasaport vladylds vladylds Buna ziua, Detin un pasaport cu valabilitate pana anul viitor in octombrie, am fost acceptat la o universitate din state, voi fi plecat timp de 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre noul listing al paginii de consultanti? Admin Admin Iata link-ul: http://www.avocatnet.ro/content/consultant|cautare asteptam pareri. ::surrender: (vezi toată discuția)