avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract imprumut persoana fizica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract imprumut persoana fizica

Buna ziua

Am un contract de imprumut care se apropie de scadenta. ce pot sa fac daca nu va fi onorat pana la data de scadenta .Contractul a fost autentificat la un notar public si este cu titlu executoriu general care in situatia nerestituirii imprumutului sa fie executat cu toate bunurile mobile sau imobile prezente si viitoare fara trecerea vreunui termen.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:53, 14 August 2011
Buna ziua,
cu acel contract mergeti la un executor judecatoresc
fiind un titlu executoriu, puteti, ca la scadenta datoriei, sa procedati la executarea gajului general instituit asupra patrimoniului debitorului, dupa ce in prealabil, l-ati notificat. asadar, asa cum vi s-a sugerat si anterior, puteti cere executarea apeland la serviciile unui executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut banesc - titlu executoriu? bsb bsb cum poate fi pus in executare un contract de imprumut banesc, in valoare de 20.000 de euro, dc are si clauza potrivit careia \"prezentul contract reprezinta ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut Iulia Alexandrescu Iulia Alexandrescu Ma confrunt cu urmatoarea situatie,acum ceva timp, am dat cu titlu de imprumut o suma de bani d-nei X, acord perfectat si autentificat in fata unui notar.Am sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita- poprire alexandru_56 alexandru_56 Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: am un contract de imprumut care a fost scadent pe data de 31.05.2011. Nu am putut onora ... (vezi toată discuția)