am divortat acum 2 ani.intre timp m-am recasatorit si locuiesc unde locuiam si cu primul sot (intr-un apartament cu chirie) dar bunurile din apartament in mare masura fiind luate cu primul sot.imi poate face partaj primul sot pe bunuri? trebuie sa demonstreze cu acte ca au fost luate impreuna? mentionez ca la despartire primul sot a luat din casa 5 masini de cusut,1 televizor si 1 dvd nefacand nici un fel de act pe aceste lucruri cu mine. va multumesc.
Proba dobandirii bunurilor mobile se poate face si cu martori sau interogatoriu.
Daca fostul dvs. sot va cere partajarea bunurilor ramase in apartament si dvs. veti putea cere partajarea bunurilor comune luate de el cu ocazia despartirii.
Eu cred ca deja fostul sot si-a facut niste calcule si cand a luat acele bunuri a considerat un partaj voluntar, nu cred ca va mai solicita alt partaj in instanta.
Altfel, asa cum au spus colegii mai sus, probati provenienta cu orice mijloc si aduceti la masa partajabila si acele bunuri care au fost deja ridicate de el.
Partaj
76ang
Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi legate de partaj, avand in vedere urmatoarea situatie: am divortat prin intelegerea partilor in anul 2009, ... (vezi toată discuția)