Birou de mediator -Jurist Liliana Caisin 
	    	Consilier juridic

Birou de mediator -Jurist Liliana Caisin 
	    	Consilier juridic	    

ContSters103772 
	    	Utilizator

ContSters103772 
	    	Utilizator	    

Quartila 
	    	Utilizator

Quartila 
	    	Utilizator	    

Bineinteles ca se poate.
Fiica dvs are uzufruct viager, dvs aveti proprietatea si sigur ca se poate.
 Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

Bineinteles ca se poate.
Fiica dvs are uzufruct viager, dvs aveti proprietatea si sigur ca se poate.
~ final discuție ~
 ion luca c	                   

Tatal meu a cumparat impreuna cu a doua lui sotie un apartament pe numele meu si cu drept de habitatie al lor pana la sfarsitul vietii. Nu sunt alte clauze ... (vezi toată discuția)
	                    ion luca c	                   

Tatal meu a cumparat impreuna cu a doua lui sotie un apartament pe numele meu si cu drept de habitatie al lor pana la sfarsitul vietii. Nu sunt alte clauze ... (vezi toată discuția)

Lisimah	                   

Buna seara,situatia mea este urmatoarea:bunicul urmeaza sa vanda un imobil(casa) si sa cumpere un alt imobil(apartament) de la aceeasi persoana,urmand a-mi ... (vezi toată discuția)
	                    Lisimah	                   

Buna seara,situatia mea este urmatoarea:bunicul urmeaza sa vanda un imobil(casa) si sa cumpere un alt imobil(apartament) de la aceeasi persoana,urmand a-mi ... (vezi toată discuția)

luciia	                   

O mătușă de a mea mi-a dat spre vânzare-cumparare apartamentul ei cu uzu- fruct.   mătușa are o fiică dar nu vrea sa-i dea ei apartamentul. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
	                    luciia	                   

O mătușă de a mea mi-a dat spre vânzare-cumparare apartamentul ei cu uzu- fruct.   mătușa are o fiică dar nu vrea sa-i dea ei apartamentul. Intrebarea ... (vezi toată discuția)