avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sanctiune administrativa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sanctiune administrativa

Anul trecut am lucrat pentru cineva care ducea masini in Bulgaria pentru inmatriculat,buun,toate bune pana intro zi cand imi zice te duci cu masina asta o treci vama la Calafat o inmatriculezi si vi inapoi,ok am ajuns in vama la Calafat si am aflat ca masina avea numere false,de fapt nu erau false dar erau de la o alta masina(tot false se cheama nu?).Mi sa intocmit dosar penal nu a ajuns la tribunal niciodata sentinta a dato procurorul,Sentinta Administrativa intrebarea mea este; Ce Poate Sa Insemne?Eu cum Pot Sa-mi Recuperez Permisul De Conducere?(ca lau luat la vama doar pentru o luna)Eu fiind din alt judet.
Cel mai recent răspuns: dagiani , utilizator 15:32, 18 August 2011
Mai vorbim dupa audienta...
Buna,Am fost la Calafat la Procuratura si am scos Decizia,Sanctiune Administrativa(Amenda 600 de lei),dupa care am fost la Craiova la Politia Rutiera,am facut copi dupa toate documentele,am vazut permisul dar nu mi lau dat au zis ca mil trimite la Timisoara pana pe 15 Septembrie.Ce sa mai fac?Ca nu am bani sa platesc amenda.Decizia a fost luata in 04-10-2010.cand se prescrie?Sau daca se prescrie?Daca doriti va pot scrie tot ce scrie in Ordonanta.Ce fac mai departe sa-mi pot recuoera permisul de conducere?Eu din asta traiesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde imi ridic permisul suspendat in alta localitate? Andreiysu Andreiysu Buna seara. Am contestat in instanta un proces verbal de contraventie cu sanctiunea suspendarii dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile (abuziva ... (vezi toată discuția)
Permis auto suspendat spinoglu spinoglu Va supun atentiei o mica problema de aritmetica politieneasca. Eu am buletin de Braila. Permisul meu este emis in Timisoara. Ieri am primit amenda (+ ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat Daniel85 Daniel85 Pe data de 31.11.2008 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru numere expirate in judetul Salaj iar eu sunt din Vaslui. Problema mea este cand o sa imi ... (vezi toată discuția)