avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Catre un moderator
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Catre un moderator

Rog sa intervina cineva in ultima mea postare deoarece a aparut o problema tehnica ce nu i-am putut face fata.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 10:42, 15 August 2011
freeelis a scris:

am vazut postul ... dati pe editeaza ... si aveti posibilitatea sa-l reeditati acel mesaj postat.

Repet, la mine nu au mai aparut in subsolul postului: "raportare abuz,raspunde, citeaza, editeaza" si deci nu am cum sa reeditez.
rosu gheorghe a scris:

freeelis a scris:

am vazut postul ... dati pe editeaza ... si aveti posibilitatea sa-l reeditati acel mesaj postat.

Repet, la mine nu au mai aparut in subsolul postului: "raportare abuz,raspunde, citeaza, editeaza" si deci nu am cum sa reeditez.

am inteles ... in acest caz ar trebui sa va adresati unui administrator sau persoanei care se ocupa cu problemele de acest gen (pianistul).

p.s.
la mine apar mult in dreapta de jos a ecranuluit ...in cazul mesajului dvs din acel topic ...
Ultima modificare: Luni, 15 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va rog sa rescrieti acel mesaj fara linia de puncte pe care ati pus-o la inceputul lui.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
Sugestie pentru moderatorii forumului danypop69 danypop69 Frumos ar fi sa dati posibilitatea de editare a postarilor personale. Macar 5 minute dupa publicare. Un argument pro, este faptul ca putem observa o greseala ... (vezi toată discuția)
nu pot continua discutia pe forum robertnelu robertnelu Am deschis un subiect si am primit cateva raspunsuri. Se cer cateva precizari si nu stiu cum sa public un nou mesaj la acelasi subiect pentru a continua ... (vezi toată discuția)