lupul905 a scris:
... Doi, citatul privind centralele de apartament nu imi apartine, dar asta e; este mai simplu sa pun in carca cuiva diverse afirmatii, ca sa para mai sustenabila afirmatia mea.
Va rog totusi sa cititi si sa recititi ceea ce am scris si sa constatati ca atunci cand am comentat ceea ce a scris @lupu950, nu am scris nimic despre centrale termice #-o
Despre CT am comentat la ceea ce a scris @IOANAJOCA
Puteti face efortul acesta?
In acest mesaj ca in multe altele eu nu "moderez" nimic, ci comentez, discut ca si dumneavoastra fara sa fac referire la calitatea oamenilor. Cred ca am dreptul, ca oricare utilizator al acestui forum sa-mi spun parerea la subiectul in discutie.
Intervin ca moderator atunci cand incalca cineva regulamentul, cand dubleaza mesajele, cand deviaza de la subiect, cand se intampla un atac la persoana asa cum faceti dumneavoastra acum s.a.m.d.
Dar, inainte de a modera, sa ne lamurim doar ca doi utilizatori, ca doar nu ne vede nimeni.
Eu am spus cateva lucruri referitor la afirmatiile dv . Le luam pe rand si raspundeti:
1. HG 400 nu mai este in vigoare... = este sau nu adevarat?
2. citati ceva care ar fi din aceasta reglementare fara legatura cu subiectul = este adevarat?
3. Subiectul este reabilitarea termica si nu schimbarea destinatiei unui spatiu= este adevarat?
4. Fondul de rulment nu se foloseste la reparatii = este adevarat?
5. Proprietarii sunt obligati sa achite costurile intretinerii, fondurile stabilite, reparatiile, modernizarile..., stabilite conform legislatiei asociatiilor de propreietari = este sau nu adevarat?
6. legislatie nu face distinctie intre cei care au sau nu posibilitati financiare (cu exceptia subventiilor stabilite prin alte reglementari) = este sau nu adevarat?
Am despartit ideile ca sa va vina usor sa raspundeti, daca vreti.
Iar dv drept raspuns, ca un utilizator cu drepturi mai mari decat mine pe acest forum imi raspundeti:
1. Deci daca sunt moderator, am dreptate mereu = este acesta un raspuns la ceea ce se discuta aici? Am moderat eu discutia?
2. Si in plus pot critica pe oricine nefiind obligat sa citesc ce spune cel pe care-l critic sau macar sa-l citez corect = cine va criticat pe dumneavoastra?
3. citatul privind centralele de apartament nu imi apartine = cine a spus ca va apartine?
4. dar asta e; este mai simplu sa pun in carca cuiva diverse afirmatii, ca sa para mai sustenabila afirmatia mea = V-am oprit eu sa comentati?
5. schimbarea destinatiei unei incaperi comune unde se va afla o centrala termica de bloc oare unde o putem incadra??= Este greu sa cautati pe forum sau sa deschideti un subiect nou cu aceasta tema?
6. ce magistrat (ei in general nu sufera la aplicarea interpretarilor logice, ad literam,etc), ar decide executarea silita a unui proprietar care invoca o imposibilitate de plata = oare acesta este subiectul?
7... s.a.m.d..
Va rog colegial sa revedeti si sa discutam la subiect. Aici discutam speta, cazul, problema ridicata si nu persoana.