Am si eu nevoie de ajutorul dvs.
Mama mea are o problema cu angajatorul.
Lucreaza la un magazin de cartier.
Si-a facut o cerere de concediu acum aprox. 2 saptamani care nu a fost aprobata.
Initial i s-a spus sa mai astepte o saptamana pentru ca nu poate inchide magazinul, mama a fost rabdatoare, a asteptat si apoi l-a anuntat pe mana dreapta a angajatorului ca pleaca in concediu.
A avut o problema cu telefonul mobil si l-a avut inchis in primele zile de concediu.
Cand s-a intors din concediu, angajatorul i-a spus ca nu mai are nevoie de serviciile ei pentru ca nu ar fi anuntat ca pleaca in concediu (drept legal la care toti avem dreptul cf codului muncii) si si-ar fi inchis si telefonul mobil.
Mama a confirmat cu persoana care era considerata ca fiind mana dreapta a angajatorului, care era de fata ca l-a anuntat pe acesta.
Drept urmare, acesta a recunoscut ca a fost anuntat.
A fost chemata apoi la inventar.
A venit. Si i s-a spus ca dupa ce vor termina de calculat inventarul o sa se ocupe de incheierea formalitatilor necesare.
Nici acum nu vor sa ii acorde banii pentru zilele lucrate si pentru concediu si nici nu i-au incheiat contractul.
Este angajata cu contract de munca, dar angajatorul incearca sa ii impute ei si celorlalti colegi lipsa de la inventar. Nu a notificat-o in scris sa nu mai vina la munca si nici nu i-a incheiat inca contractul...suntem intr-o asteptare continua. Acum angajatorul a spus ca reface inventarul...
Am inteles,mai putin varianta cu refacerea inventarului...In ce sens sa refaca un inventar,a dispus o reinventariere,sau revalorifica rezultatul acestuia?
Se poate face reinventarierea ...inseamna ca fie s-a constatat anumite nereguli savarsite cu ocazia primei inventarieri , fie nu i-a convenit rezultatul acestei inventarieri (banuiesc ca ar fi dorit sa existe un prejudiciu mai mare .. :()
Nu numai reinventariere,ceea ce ar insemna reluarea procesului de constatare a stocurilor faptice existente pana la momentul incheierii primei operatiuni de inventareiere,de aceea am si intrebat ce a decis mai exact angajatorul.Poate de ex. sa refaca valorificarea,in sensul compensarii/necompensarii unor minusuri cu plusuri sau
acordarii/neacordarii scazamintelor legale la produsele perisabile.
Scuze de intarziere...
A decis sa refaca calculele...mama i-a spus ca nu se poate sa fie o asa mare diferenta si ca nici macar nu are atata marfa astfel ca a decis sa refaca.
initial era o suma si mai mare, dar mama deja a gasit o problema cu niste tigari care nu fusesera luate in calcul si astfel a scazut diferenta la 7000 ron aprox.
Plata salariu
alexandrumn
Buna ziua!
Am si eu o problema.
Pe data de 15.01.2010 am incheiat munca la fostul loc. era un magazin de materiale de constructii,
Tot pe aceeasi data, era ... (vezi toată discuția)