avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie lucrator gestionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie lucrator gestionar

Am un salariat pe care vreau să îl angajez în funcţia de lucrător gestionar cod cor 413111 există vreo condiţie ca la funcţia de gestionar cod cor 413101 ca trebuie să aibă vârsta de peste 21 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 16 August 2011
Aveti aici legea, actualizata.
[ link extern ] /
MIRELAIONICA a scris:

Am un salariat pe care vreau să îl angajez în funcţia de lucrător gestionar cod cor 413111 există vreo condiţie ca la funcţia de gestionar cod cor 413101 ca trebuie să aibă vârsta de peste 21 ani?

În legătură cu angajarea gestionarilor, în lege se prevede că poate fi gestionar cel care a împlinit vârsta de 21 ani, a absolvit şcoala generală sau o şcoală echivalentă şi are cunoştinţele necesare pentru a îndeplini această funcţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema functie Vioreld Vioreld salutare. o persoana cu studii medii, care are calificare de electrician, poate fi angajata ca gestionar? sau si pentru functia de gestionar exista cursuri de ... (vezi toată discuția)
Studii minime ptr grupele din cor liliana1984 liliana1984 Buna ziua, Sunt novice in acesta meserie si am nevoie de ajutorul vostru. Pot sa angajez un magaziner care are studii gimnaziale? Unde gasesc in legislatia ... (vezi toată discuția)
Intrebare angajare Mass28 Mass28 Buna ziua, pentru postul de gestionar depozit se poate angaja cu 10 clase ? Dar pentru postul de lucrator comercial ? (vezi toată discuția)