avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... export revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

export revisal

Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DiaD , utilizator 19:19, 16 Septembrie 2011
Registru> Generare registru> apare lista contractelor dumneavoastra si se apasa butonul Salveaza din dreapta jos> se selecteaza locatia salvarii fisierului continand registrul avand terminatia .rvs
Acest fisier .rvs se va incarca ulterior dupa logare pe Inspectia Muncii.
mitrofan emilia a scris:

Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua.
Multumesc.


Se poate face exportul din versiunea noua a revisalului ... Generarea se poate face apeland butonul "Generare registru" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Registru".
Aplicatia Revisal 5.0.6 exporta fisiere in format RVS. Acestea trebuiesc depuse pe linkul corespunzator noului sistem aflat la adresa [ link extern ]

Am reusit si eu sa transmit registrul in noul Revisal. Dar nu am primit nicio confirmare. Imi apare doar in sectiunea raport preluari numele fisierului transmis. Dar nu se mai da nicio confirmare ca a fost transmisa baza de date? Si in noua versiune Revisal nu mai putem vizualiza la ITM contractele? Si nu exista nici posibilitatea sa transmitem doar modificarea care apare? Pai daca eu peste 30 minute am o incetare de facut transmit iar toate inregistrarile facute in Revisal?
1. Trebuia sa primiti o confirmare cu un numar pentru transmitere ...

2. Se pot vizualiza c.i.m. si in noua versiune ...ITM-ul vede mai multe date decat angajatorii.

3. Prin noua versiune nu se mai poate transmite doar o singura operatiune , se transmite intreaga baza de date existenta pentru angajatorul respectiv.
1 Cand intru online la ITM imi apare la raport preluare imi apare un cod de incarcare si data incarcarii. Asta sa fie confirmarea?
2. Imi puteti spune cum fac sa vizualizez CIM cand intru pe site ITM?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Transmitere date noul revisal neculamanuela neculamanuela Am introdus angajatii in noul revisal , dar nu stiu cum sa ii transmit la itm. Va rog mult daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cum sa ii transmit corect! Va ... (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Revisal nou avram florina avram florina Help! [Editat] Nu pot sa export din revisalul nou informatia xml pentru a o putea incarca in sistemul online ITM. Imi da urmatoarea eroare: Access to the path ... (vezi toată discuția)