avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cheltuieli deductibile

Am achizionat materiale pt. cabinet (psihologic) din strainatate. Factura este in limba germana, iar sumele in euro. Pot introduce factura la cheltuieli?
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 12:55, 19 August 2011
In principiu da; totusi daca exista produse cu valoare peste 1800 si durata normala de utilizare > 1 an, acestea trebuie sa le treceti pe ch treptat (se amortizeaza treptat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon cheltuieli deductibile pfa Roxie Roxie Buna ziua, As dori sa stiu ce plafon exista pentru cheltuielile deductible pentru PFA, am inteles ca exista o suma maxima care poate figura pe o singura ... (vezi toată discuția)
Obiect de inventar vs mijloc fix sub_bass2002 sub_bass2002 Am si eu o intrebare. Am cumparat la firma un calculator in valoare de 2600 ron. Pe factura apar separat pisele ( procesor, boxe, monitor....). Cum ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile unui pfa GYOGYO GYOGYO Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri .Am un Pfa infiintai in 2015 dar activitatea incep numai din 15 martie 2016.asa am declarat si la ANAF.Am ... (vezi toată discuția)