Am trimis o plangere prin fax la Curtea de Apel pentru ca expira termenul , a doua zi pentru siguranta am transmis si prin posta, instanta inregistrand astfel doua dosare, avand acelasi obiect si aceleasi parti.
Intentia este sa se judece cat mai repede cauza, sa nu pierd primul termen.
Daca cer conexarea as pierde primul termen, pt ca s-ar judecata cererea si apoi instanta va da alt termen.
Daca fac cerere de renuntare la unul dintre dosare , nu as pierde termenul celuilant dosar, dar exista posibilitatea ca intimatii sa ceara cheltuieli de judecata. Intimatii sunt Pers.jur. au jurist angajat nu cred ca o sa ceara cheltuieli , dar nu poti fi sigur.
Am inteles ca ar mai fi posibilitatea sa nu timprez, dar nu stiu sigur?
ma poate ajuta cineva cu un sfat , ce varianta sa aleg?
Am avut o situatie identica.Eu am solicitat conexarea. In cazul dvs.,lasati primul dosar sa se judece (banuiesc ca cererea trimisa prin fax) iar la al doilea depuneti cerere de renuntare la judecata,eventual precizati motivul.
In asemenea situatie, parata nu poate solicita cheltuieli de judecata, avand in vedere ca ati renuntat ,inca inainte de primul termen , la judecata.
Bafta!
Am uitat sa preciz ca este litigiu privind achizitiile publice, noi - autoritate contractanta am avut oligatia conform OUG 34 de a transmite plangerea inimatilor pentru ca altfel era lovita de nulitate. Deci ei au cunostiinta de plangere.
Somatie executor
ioanandrei
Am cistigat un proces de revendicare imobil , definitiv si irevocabil . Am investit sentinta cu formula executorie si vazind ca partea adversa ( 3 PERSOANE ) ... (vezi toată discuția)