avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de vechime

buna ziua
am si eu o intrebare in legatura cu sporul de vechime,
dupa cati ani lucrati in campul muncii se aplica,si daca concediul de crestere a copilului ( de maternitate) se ia in considerare?
pt. a beneficia de acest spor trebuie sa fi lucrat doar in domeniu?
mentionez ca lucrez in spital de boli cronice ,la farmacie ca asistent de farmacie
multumesc
o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 17 August 2011
ondino a scris:

Nu mai este de actualitate ceea ce ati postat,in prezent impropriu discutam despre spor de vechime se utilizeaza gradatiile,astfel:
...

in mesajul meu nu am facut referire ca sunt aplicabile sectorului bugetar acele transe
pentru sporul de vechime.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime munca tatiana30 tatiana30 Buna ziua, O persoana care are vechime de 25 de ani la acelasi loc de munca (mentionez ca este in sectorul bugetar) ce drepturi are?Nu se acorda un spor de ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime in munca Ionescu15 Ionescu15 conform caror legi se acorda sporul de vechime in munca? (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari oroszstefanpfa oroszstefanpfa Buna ziua, In sistemul bugetar mai exista notiunea de spor vechime in functie anii lucrati indiferent daca ai la privat sau stat? Cum se acorda? (vezi toată discuția)