buna ziua am ramas si eu cu o mostenire de pamant arabil care este la o asociatie sub contract cu o matuse de a mea care a decedat in 2010. cum pot sa procedez ca sa renunt la contractul de arenda pe care la facut persoana decedata? mentionez ca acum sant propietar pe terenurile acelea dar cei de la asociatie si primarie nu vor sa mi le lase pana nu se termina contractul facut de o persoana care a decedat va multumesc pt ajutor cu pasii care trebuie sai urmez
multumesc mult exact ce doresc cei de aici k sa treaca timpul sa infiinteze culturile si dupa aceea sa-mi ceara bani pe lucrarile de infiintare a culturilor iar cei de la primarie nu vor sami primeasca nici un fel de cerere la care sami dea un nr de inregistrare mentionez k este o comuna mai mica si oameni nu sant chiar asa de documentati si ei mizeaza pe nestiinta oamenilor si fac cam ce vor chiar te dau afara din birou daca nu au chef de tine sau nu le convine ceva si insisti toata vina este a secretarului care daca el zice nu primarul si ceilalti pun capul in jos spunetimi va rog unde pot sa ma adresez pt k eu am fost plecat din tara o perioada mai lunga va multumesc inca o data
Reziliere contract arenda
bkk
Buna ziua,am si eu o intrebare.in anul 2010 am incheiat un contract de arenda pe o suprafata de 6 ha teren arabil,in momentul preluarii terenului acesta era ... (vezi toată discuția)