avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu asistent avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu asistent avocat

As dori sa stiu cat este salariul in Bucuresti pentru un post de asistent avocat? Cat se obisnuieste sa se dea? Nu am nicio idee! Anul acesta am terminat facultatea. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 18 August 2011
Daca ati terminat facultatea si aveti studii juridice nu puteti fi angajata intr-un cabinet individual de avocatura ...
De ce? Va rog frumos imi puteti explica? Multumesc!
Pentru ca asa ceva este prevazut in statutul profesiei de avocat la art.175.
Multumesc! Nu stiam...am ramas surprinsa acum stiind ca multi lucreaza asa! Ce e de facut?
Aleciobotaru a scris:

Multumesc! Nu stiam...am ramas surprinsa acum stiind ca multi lucreaza asa! Ce e de facut?

Teoretic se pare ca nu se poate angaja , dar practic da ... nu cred ca exista vreun control asupra acestor angajari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract part-time pentru functionar public daniel99 daniel99 Lucrez ca functionar public (consilier, dar nu juridic) la o primarie. Sunt absolvent al facultatii de drept. Ma intereseaza daca pot sa ma angajez part-time ... (vezi toată discuția)
Pot in cadrul cabinetului de avocat sa angajez un absolvent de faculate de drept ? CABINET AVOCAT \ CABINET AVOCAT \ Va rog sa mi spuneti daca in cadrul Cabinetului de Avocat pot sa angajez un absolvent al facultatii de stiinte juridice ...si pe ce post ? Dea semenea ... (vezi toată discuția)
Caut să mă angajez la un cabinet de avocatură Tanasiri25 Tanasiri25 Bună ziua! Sunt în anul 3 (am terminat anul 2) la facultatea de drept din Craiova. Aș dori să mă angajez ca asistent la un cabinet de avocatură din ... (vezi toată discuția)