petu a scris:
buna,
Eu banuiesc cine este tatal biologic , dar nu stiu ce ar trebui sa fac ,cum sa procedez sa ma recunoasca legal.As vrea sa reusesc acest lucru singura,fara sa apelez la "bunavointa mamei" , deoarece consider ca , comportamentul meu de fiica ascultatoare,respectuasa.cuminte,nu mai are sens.Desigur ma refer la relatia mama-fiica. Pentru tatal care m-a crescut---tot respectul.
De fapt scopul meu in aceasta actiune este sa-i tulbur tatalui biologic linistea , sa vad reactia lui si a copiilor lui si sa plateasca la batranete distractia din tinerete.(sunt cam sadica nu?).cred ca merita
"Majoritatea oamenilor nu au o idee foarte clara despre ce anume e fericirea si, prin urmare, creeaza conditii care ii conduc inapoi la insatisfactia pe care cauta cu atata disperare s-o elimine." (...un calugar tibetan al carui nume imi scapa).
Sper sa puteti sa va cititi propriile cuvinte prin cheia pe care v-am dat-o cu sublinierile mele.
Presupunand ca veti gasi un avocat suficient de inteligent sa motiveze o cerere de repunere in termen si un judecator dospus sa o admita (pentru ca nu mai sunteti in termen pentru o actiune de tagada) ... stiti ce presupune o astfel de actiune? Sa dovediti intai de toate ca e cu neputinta ca sotul mamei sa fie tatal dvs. (au trecut 38 de ani, va trebui sa rascoliti multe amintiri ... in masura in care veti gasi si martori dispusi sa-si aminteasca..)
Adica primul in care veti lovi va fi omul caruia ii (mai) acordati tot respectul. Ca sa capatati ce, in schimb?
E cam tarziu de filosofat la miezul noptii, dar nu se poate separa o zona luminata de una intunecata, ele sunt atat de apropiate...