avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art 65 cod muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art 65 cod muncii

In cat timp societatea poate angaja un lucrator care sa ocupe postul pe care il ocup eu in acest moment ,in conditiile in care raporturile de munca inceteaza conform art 65 Cod Muncii ?Lucrez ca economist.
Firma poate sa renunte la serviciile mele si imediat sa incheie un contract cu un contabil sau cu o firma de contabilitate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Aurelia Tiribentea , Consilier juridic 18:52, 18 August 2011
1. De preferabil este sa angajeze dupa expirarea perioadei de contestare a deciziei de concediere ... in cazul concedierilor individuale , nu exista vreo asemenea reglementare.

2. Da, se poate externaliza serviciul ...
Societatea, poate externaliza serviciul de contabilitate, prin urmare nu are obligatia de a avea angajat contabil. In situatia in care nu mai are contabil angajat este firesc sa incheie imediat contract cu o firma specializata fara a incalca nici o prevedere legala.
Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Economista data afara! ajutor korinutaa korinutaa sunt economista la o societate de productie de fapt singura economista! angajata pe post si cu calificare si pregatirea necesara, de 5 ani de zile aproape de ... (vezi toată discuția)
Renuntare la preaviz in cazul concedierii pentru motive ce nu tin de persoana salariatului macros macros Buna ziua, am primit de la societatea cu raspundere limitata la care lucrez un preaviz cu urmatorul continut: \"Va aducem la cunstinta ca incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Concediere Cristina-Rodica Cristina-Rodica Buna ziua! Mi s-a comunicat ca de la 01.05.2014 voi fi concediat(sunt economist) iar atributiile mele(lucrari de contabilitate si resurse umane) vor fi ... (vezi toată discuția)