avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... intrebare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

intrebare

langa mini-cartierul de vile in care stau, avem un santier de aproximativ 4 ani de zile. Pana acum lucrarile au stationat, dar de vreo 2 zile, blocul a fost cumparat de un alt "investitor", care "ne omoara" zilnic cu lucrarile la acest bloc. Acum s-a apucat sa "reteze" balcoanele acestui bloc (pur si simplu darama aceste balcoane, le taie din "corpul" blocului) si face acest lucru inclusiv intre orele 14-17. Ne putem adresa cuiva in acest sens, sa facem o reclamatie......pt ca efectiv nu ne mai putem odihni in cursul zilei...unii dintre noi lucram si ture de noapte, altii au copii mici, etc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:40, 19 August 2011
Daca nu puteti obtine informatiile direct,va puteti adresa oficial la Directia Corp Control din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice katya77 katya77 Buna ziua, Va rog frumos daca se poate, sa-mi rapundeti si mie la urmatoarea problema: langa blocul nostru, la o distanta f mica de bloc, max 6m, este o casa ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice katya77 katya77 Buna ziua, Va rog frumos daca se poate, sa-mi rapundeti si mie la urmatoarea problema: langa blocul nostru, la o distanta f mica de bloc, max 6m, este o ... (vezi toată discuția)
Cum pot actiona impotriva unor vecini scandalagii? cristinaadelina cristinaadelina Buna ziua problema mea incepe de aproximativ 2-3 ani , de cand la etajul 3 s'au mutat niste vecini scandalagii. eu locuiesc la 2 , sub ei deci aud toate ... (vezi toată discuția)