avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1552 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vreau sa deschid vulcanizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vreau sa deschid vulcanizare

Buna!
Am o intreprindere individuala cu obiect principal de activitate Cultivarea cerealelor...VReau sa deschid pe aceasta II o vulcanizare.Imi spuneti tot ce trebuie sa fac?
MUltumesc.
cu stima.
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 14:38, 21 August 2011
Mergeti la Oficiul Registrului Comertului si adaugati si aceasta activitate.
daca aveti calificare puteti solicita la ORC sa deschideti punctul de lucru/sediu secundar si pe urma il declarati si la Finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru intreprindere individuala claudiaaydogan claudiaaydogan Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala cu codul CAEN 4799 (Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor , chioscurilor si pietelor). As ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - e necesar un punct de lucru? Cimss Cimss Buna ziua, mi-am infiintat o intreprindere individuala cu sediul la mine acasa avand obiectul de activitate : acvacultura in ape dulci, insa am arendat de la ... (vezi toată discuția)
Intrebare cod caen ll andreiylmkkzz andreiylmkkzz Buna ziua, am o intrebare: daca am o intreprindere individuala cu activitate principala \\"cultivarea cerealelor\\" ,caen 0111 , pentru care am si o ... (vezi toată discuția)