avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua,spuneti-mi si mie va rog cind se poate spune despre unul dintre soti ca si-a parasit domiciliul??sotul meu e plecat de acasa de aproape doi ani am un copil de 7 ani si as vrea s-a divortez.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:57, 20 August 2011
MAI GANDITI-VA TOTUSI, ESTE VORBA SI DESPRE UN COPIL MINOR, ATUNCI CAND NE CASATORIM ACCEPTAM EVENTUALITATEA EXISTENTEI REALE A COMPROMISULUI.

daca va trimite bani pentru copil situatia se schimba, ar trebui sa-i mai acordati o sanSA.
butucaru a scris:
ATUNCI CAND NE CASATORIM ACCEPTAM EVENTUALITATEA EXISTENTEI REALE A COMPROMISULUI.
daca va trimite bani pentru copil situatia se schimba, ar trebui sa-i mai acordati o sanSA.

Asa domnule consilier...trebuie sa facem compromisuri? De ce am face?

Stimata doamna daca sotul Dvs. a parasit domiciluil conjugal de 2 ani, eu cred ca nu mai exista sanse reale de impacare, nici macar de dragul copilasului. Iar peste ani, in eventualitatea in care acceptati compromisul asa cum ati fost sfatuita mai sus s-ar putea sa va para rau. Decizia va apartine! :bow:

puteti sa divortati
MULTUMESC PTR MESAJ DIN PACTE CRED CA AVETI DREPTATE SI NU E PRIMA DATA CIND AJUNGEM IN SITUATIA ACEASTA NU SE PUNE PROBLEMA DE INCA O SANSA , A AVUT FFFF MULTE DAR ALCOOLUL ESTE MAI PUTERNIC DE CIT EL SI PTR BINELE COPILULUI CRED CA AR FI MAI BINE S-A DIVORTEZ. DAR NU STIU PREA MULTE DESPRE FELUL CUM SE PROCEDEAZA,MA PUTETI AJUTA??
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2011
aryana2, utilizator
De ce sa nu incerce sa repare ceva in folosul copilului?

Credeti dvs ca intodeauna replica taioasa si masura radicala este solutia!

Intodeauna s-a demonstrat ca medierea si diplomatia sunt masuri urgente de remediere.

Cu toata stima

Alte discuții în legătură

Sfat înaintare divorț 04André27 04André27 Buna seara! Sunt căsătorită de 1 an,am o fetița cu soțul meu de aproape 2 ani. Din cauza neînțelegerilor am ales sa i spun sa ne separam. Nu a înțeles ... (vezi toată discuția)
Divort popan58 popan58 despartit de 10 ani,dupa o casatorie de 21 ani,un copil minor,unul student ,cu domicilii diferite,localitati diferite,in timpul casniciei * rufele* erau ... (vezi toată discuția)
Divort teresacostache teresacostache Buna ziua, sotul meu vrea sa divorteze de mine dupa 12 ani de casatorie si doi baieti de 5 si 6 ani. Din ambitii vrea sama desparta de copii dar si sa imi ... (vezi toată discuția)