avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

despartit de 10 ani,dupa o casatorie de 21 ani,un copil minor,unul student ,cu domicilii diferite,localitati diferite,in timpul casniciei * rufele* erau spalate in *bucataria*casniciei,deci nu am martori pentru asa ceva,am depus 2 divorturi si au fost respinse din motivul*nu am barbat de lasat*,ce solutie este sa divortez si sa intemeiez alta familie?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 04:00, 5 Ianuarie 2012
Trebuia sa va angajati avocat.

In prezent se poate divorta mai usor dar tot ar fi bine sa va angajati avocat.
a treia oara e cu noroc ;) . un motiv intemeiat ar fi ca sunteti despartiti in fapt de atatia ani.
am incercat,mi se spune sa caut martori...nu am martori,acelasi raspuns de la avocati,care este solutia?o casnicie pentru statistici?am fost la 5-6 avocati...!!!
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
popan58, utilizator
oare!am o frica teribila...
Ce interes exista pt care celalalt se opune acestui divort ?

Alte discuții în legătură

Divort anik233 anik233 buna ziua vreau neaparat sa divortez din cauza sotului meu alcoolic si violent in casnicie.avem aproape sase ani de casnicie,doi copii minori in varsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna snowwhite snowwhite as avea nevoie de ajutor... as vrea sa depun actele pentru divort, dar am nelamuri in ceea ce priveste formularea cererii de divort.este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Divort maripopus maripopus Buna Ziua! Nu mai stau cu sotia de mai mult de 4 ani, avem 2 copii, nu ne-am mai inteles, nu potrivim deloc, insa am avut si o prietena. Dupa ce am plecat de ... (vezi toată discuția)