avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema cu angajatorul

AM primit un raspuns de la ITM ca am facut o sesizare prin E-MAIL,dar angajatorul vrea sa ma dea afara si mia zis sa ii demostrez ca nu sint eu.TRIMIT prin posta o sesizare scrisa la ITM sa verifice de unde vine E-MAIL si cine la trimis dar in situatia ce se intampla ma lasa in pace angajatorul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 24 August 2011
V-as raspunde, dar - sincer - nu inteleg nimic.
MAM trezit cu postarita la usa sa semnez ptr un plic venit de la ITM.EU nu mi-am reclamat angajatorul acum angajatorul vrea sa ma dea afara iam zis ca nu lam reclamat,MIA zis sa ii dovedesc in final.DAR trimit o sesizare scrisa la ITM ca eu nu am reclamat angajatorul sa verifice de unde vine E-MAIL si in situatia asta ce fac,daca il afla pe ala ITM.
De unde stie angajatorul cine a facut sesizarea? ITM are obligatia pastrarii confidentialitatii. Daca aveti probleme cu angajatorul solicitati ITM sa intervina altfel le puteti cere daune pentru nerespectarea obligatiei asigurarii confidentialitatii in caz ca veti fi concediat datorita sesizarii.
Solicitati o ancheta la ITM cineva e in relati mai mult de cat trebuie Sau e o sicana a angajatorului. Ori cum solicitati ancheta le biroul juritic de la ITM cu specificare ca ai dati in judecata pentru daune Angajatoru chiar daca nu va da acuma afara Va are in vedere. Se pote sa aveti un prieten sau coleg care va cunoaste Email si poate trimite in numele dumneavoastra. Nici asa ITM nu are voie sa divulge sursa Cereti daune, asa poate isi fac datoria si nu mai SIFONEAZA date pentru care au semnat , confidentialitatii,.
CINEVA a trimis pe numele meu de la o sala de calculatoare a facut sesizare si in final ce se intampla.ITM nu are putere in fata angajatorului sa intervina sa lucrez in continuare o sa ma dea afara patronul in final.TRIMIT sesizare la ITM sa faca ancheta sau sint dat afara in final ITM nu mai anuleaza sesizarea in final o ea in consideratie sa aiba activitate.

Alte discuții în legătură

Petitie danuttan danuttan O institutie refuza sa-mi rezolve petitia transmisa prin email,motivand ca este anonima si cerandu-mi datele de identificare :nume complet,adresa,telefon.Din ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere catre itm gigi1982 gigi1982 cum pot sa fac sa imi retrag plangerea de la itm Bucuresti facuta prin e-mail? (vezi toată discuția)
Sanctionarea divulgarii parolei adresei de email a firmei persoanelor neautorizate cyan cyan O persoana din cadrul companiei a divulgat parola emailului oficial al firmei unui fost angajat care avea acces la acest email. Dupa plecarea angajatului ... (vezi toată discuția)