avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general utilitati sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

utilitati sediu social

am sediul social al sc unde sunt adminstrator si sotia asociat unic in locuinta proprietate personala(casa) . trebuie sa fac contract de comodat pentru a deduce o parte din utilitati care sunt pe numele meu sau al sotiei?ma refer la 1 camera . cum ma sfatuiti??
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 12:06, 21 August 2011
Da, faceti un contract de comodat intre proprietari si societatea comerciala pentru a va deduce parte din cheltuilile de intretinere.
Ca sa infiintati firma la acea adresa nu o puteati face daca nu exista un contract de comodat sau de inchiriere. Cel mai probabil l-ati facut intr-un singur exemplar pe care l-ati lasat la Oficiul Registrului Comertului.

Contactati persoana care v-a consiliat la constituirea societatii ca sa ma mai redacteze un exemplar. In functie de clauzele inscrise in acesta puteti deduce o parte din cheltuieli.
le puteti deconta dar nu sunt deductibile pe SRL impozit pe profit daca nu sunt utilitatiile pe numele firmei.(la PFA se poate )
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli sediu social mtrufin mtrufin :( buna seara - va rog foarte mult daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat am o soc comerciala care are sediul social acasa la asociatul unic (nu este el ... (vezi toată discuția)
Trebuiesc platite taxe suplimentare daca sediul social este la casa ? Cezar66 Cezar66 Daca sediu social il declar la casa parintilor ,trebuiesc utilitatile trecute de pe persoana fizica pe persoana juridica ? Srl nu va functiona aici decat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli locuinta serviciu srl Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, cum se pot inregistra si deconta cheltuielile de intretinere locuinta de serviciu pentru un SRL. SC a inchiriat o locuita-apartament care nu este ... (vezi toată discuția)