avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1227 soluții astăzi
LIVE, ACUM (124 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu neachitat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu neachitat

Prietenul meu s-a dus la mare sa munceasca pe timp de vara. Acum pe 1 septembrie trb sa vina acasa , iar patronul nu vrea sa-i dea toti banii, el ar trebui sa ia 12 milioane iar patronu lui vrea sa-i dea doar 5 milioane nici mai mult nici mai putin dar nu se stie daca ii da si pe aia. Ce ar trebui sa faca pt a'l sili sa-i dea salariu ? Are contract de munca facut de patron.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 22 August 2011
Trebuie sa fie platit atat cat este trecut in contractul incheiat intre parti. In cazul in care patronul refuza sa-i achite salariul, va adresati catre ITM , ulterior instanta de judecata.Multa bafta! :D
Poate sesiza concomitent , atat ITM-ul , cat si instanta de judecata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptate alikenan alikenan ce se intampla daca patronu nu face contarc(carte) de maunca timp de doi ani (vezi toată discuția)
Sofer profesionist nu ma inteleg cu patronul mariusroby mariusroby Buna ziua ,patronul meu cand ma angajat in contractul de munca a scris ,sofer prof efectueaza curse externe tur-retur platit cu etc..,dupa o perioada mi,a spus ... (vezi toată discuția)
Intrebare danidej81 danidej81 ma intereseza cum sa fac sami scot salaru de la patron ca nu mai vrea samil dea? (vezi toată discuția)