avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina cumparata cu serie sasiu sudata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina cumparata cu serie sasiu sudata

Am cumparat acum ~2 luni o masina din targ de masini care era postata in acelasi timp si pe internet. Problema este ca masina este inmatriculata RO cu toate actele la zi. Am vrut sa o trec pe numele meu si cand am ajuns cu ea la RAR mi-a respinso din cauza ca avea seria de la sasiu sudata (seria corespundea cu talonu si cartea masini). De la cine am cumparat-o eu nu este proprietarul masini, asta am observat doar cand am completat un formular la RAR cu CNP persoanei fizice si am vazut k este nascut in 91, ceea ce sigur nu era el pentru ca arata mult mai invarsta.(Parerea mea este ca a avut pile pe la notar si ia trecut pe contractu de Vanzare/Cumparare tot datele proprietarului care era inainte, eu m-am grabit sa i-au masina deoarece eram nerabdator sa plec cu ea-era prima data cand aveam masina.) Intrebarea este: Mai pot sa imi recuperez banii pe ea cumva?, sau macar sa pot sa fac ceva cu ea sa pot circula cu ea regulamentar. Ma poate ajuta cineva cu aceasta Problema? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SULAIMANMUSTAFA , utilizator 20:26, 17 Ianuarie 2020
Daca vreau sa imi retrag plangerea penala, trebuie platit ceva taxe la stat?
in functie de infractiunea pentru care este cercetata persoana aceea se poate retrage plangerea fara nicio alta cheltuiala,insa daca e cercetata pentru inselaciune, nu puteti sa o retrageti, procesul continua
Salut. Am și eu aceeași problema. Am cumpărat mașina de la roprietar fiind înmatriculată in România. Am mers urmatoarea zil(azi) cu mașina la ITP. Acolo a verificato inginerul înainte de a bagao în hala și... Serie de sasiu sudata. Am anunțat vânzătorul de situație dar... Nimic.....nu recunoaște ca a modificat nimic. Ce ma sfătuiți sa fac sa îmi pot recupera banii sau sa pot folosi masina....? Mulțumesc.
salut care poate sa ma indrume va rog .am comparat o masina mercedes ml .si la rar mi au raspins de libsa seria de sasiu. stansat, are de cat pe parbriz si pe stalpi de masina seria attibl, si nu ia in calcule cea seria de cat stansat, si eu nu gasesc .am coparat din romania cu numere valabile de germania .daca poate sa ma ajute careva cu o informatie cum put sa matricolez
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2020
SULAIMANMUSTAFA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărarea unei mașini fără serie sasiu DenisaBura DenisaBura Buna ziua, Am cumpărat o mașina fără serie caroserie. Elementul pe care trebuia sa fie seria caroseriei a fost înlocuit cu niște bucăți de tabla și ... (vezi toată discuția)
Serie sasiu ruginita, nu se vede nagyjudith nagyjudith Am achizitionat un smart. La omologarea de la RAR, s/a constatat ca locul unde este poansonata seria de sasiu este ruginit, nu se poate citi. Seria mai apare ... (vezi toată discuția)
Masina sh andaalexandru andaalexandru Am cumparat o masina din Ungaria de la un parc auto cu contract in regula.Masina era inscrisa in circulatie in Ungaria avea verificare tehnica valabila pana in ... (vezi toată discuția)