avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare pe viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare pe viata

De curand l-am gasit pe tatal meu mort. Am o suspiciune ca el a avut asigurare pe viata, iar aceasta asigurare a fost incasata de unul dintre ginerii lui. Cum pot afla daca tatal meu a avut asigurare pe viata?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:03, 30 Aprilie 2012
:offtopic: Nu exista asigurare pe viata ci numai asigurare de viata.
Imbalsamarea cu formol trebuie facuta dupa ce medicul de familie, sau altul a stabilit decesul si a emis un certificat de deces, dupa 24 de ore de la constatarea decesului, de catre personal calificat.
Ati chemat aceste autoritati dupa ce l-ati gasit pe tatal dvs?ati sunat la 112?

:offtopic:
In ce lume traim, Doamne??
Dupa stiinta mea asigurarea este de viata si nu pe viata
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2012
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul tatalui divortat???? ailedav ailedav O sa descriu putin problema pt a se intelege: Parinti divortati la scurt timp dupa nasterea copilului, custodia la mama, tatal plateste pensie alimentara fara ... (vezi toată discuția)
Drepturile copil minor - parinte decedat Mesi35 Mesi35 Este o situatie complicatā,sora mea a decedat de curand lasand un minor de 11 ani. Are un credit bancar pentru locuinta suma inca platibila e in jur de 82 mii ... (vezi toată discuția)
Succesiune Stefan_VB Stefan_VB Buna ziua, Vin catre dumneavoastra cu o speta un pic mai incalcita in legatura cu procedura de succesiune si as precia un punct de vedere sau sfat din ... (vezi toată discuția)