avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum obtin duplicat certificat deces si certificat ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum obtin duplicat certificat deces si certificat ca nu au fost casatoriti si nu au avut copii in vederea mostenirii?

Pentru rezolvarea unor dosare de mostenire trebuie sa obtin duplicat certificat de deces si certificate ca nu au fost casatoriti si nu au avut copii pentru 2 rude. Nu stim multe despre ele, doar numele, ca au stat undeva langa dristor (sector 3, dar nu e sigur) si ca au murit undeva in jurul anului 1970.
Unde ma adresez, cum procedez, ce acte imi trebuie, cat costa si orice alte informatii ce mi-ar fi utile. Multumesc
Cel mai recent răspuns: F-X1 , utilizator 16:41, 24 August 2011
Ai incercat la notar? La ultimul domiciliu al lui de cujus. Daca nu aveti date despre toti mostenitorii se va face citarea prin presa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii succesiune ContSters181113 ContSters181113 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez intr-un asemenea caz. Tatal meu locuia de 13 ani in casa bunicii mele (mama lui, care a murit acum 1 an si 10luni), ... (vezi toată discuția)
Declarare persoana decedata Teotoaseflorin Teotoaseflorin Buna ziua, anul acesta intentionez sa cumpar o suprafata de teren de la o persoana care a a mostenit aceasta suprafata de la mama lui, care la randul ei ... (vezi toată discuția)
Succesiune mirelag mirelag Buna ziua.Tata meu a murit si acum se afla la notar deschiderea succesiunii. Situatia e un pic mai complicata. As dori sa stiu, ce se poate face in ... (vezi toată discuția)