avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vidanjare- buletin de analiza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vidanjare- buletin de analiza

Buna ziua. Va rog sa imi comunicati cine trebuie sa obtina buletinul de analize in urma vidanjarii si transportului la statia de epurare.În adresa ca transmisa de statia de epurare se specifica obilgativitate ca fiecare cisterna sa fie insotita de un buletin de analiza realizat cu maxim 2 saptamani inaite de deversarea la statia de epurare.Astept un raspuns justificat in acest sens daca eu ca utilizator sau el ca transportator trebuie sa faca aceste analize.multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cu transportul zilnic rca gart gart Buna seara, in timp ce ma deplasam cu bicicleta am fost victima unui accident rutier, am obtinut autorizatia de reparatie si anexa 2, anexa din care rezulta ca ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare documente medicale…buna seara, ce este de facut in cazul in care spitalul refuza ... Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna seara, Ce este de facut in cazul in care spitalul refuza eliberarea documentelor medicale, in urma decesului pacientului internat. Am citit ca anul ... (vezi toată discuția)
Contestatie la proces verbal al politiei pentru confiscarea masinii! cezara2005 cezara2005 Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat cum sa procedez in urmatoarea problema: in urma cu o saptamana fratele meu a fost oprit de un agent de ... (vezi toată discuția)