avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Buna seara,
Am domiciliul in Bucuresti si doresc sa infiintez o firma in Maramures. Se poate? Ce acte am nevoie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ramys , utilizator 13:36, 14 Septembrie 2011
scuzati ca intru si eu aici dar cine face sediul firmei adica daca fac pe apartamentul meu,sediul firmei,o sa am probleme in caz ca firma a cui este nu merge,falimenteaza sau ceva de genul asta,fornitorii,creditorii pot sa puna sechestru la casa sau pe bunuri???multumesc
Nu pentru ca sediul, adica imobilul, nu e in proprietatea firmei ca sa se puna problema sa fie executat si sa se achite respectivele datorii ale firmei. E un simplu contract de inchiriere sau de comodat in care se pune la dispozitie firmei o camera. In realitate de fapt i se pune la dispozitie o adresa postala la care sa vina toata corespondenta pe care firma o va avea cu diferite institutii ale statului, cu alti parteneri comerciali, etc.
multumesc foarte mult pentru raspuns,acum sun un pic mai linistita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma zavastin zavastin Buna ziua, As vrea sa infiintez un SRL impreuna cu inca o persoana. Amandoi suntem din provincie si am vrea ca firma sa aiba sediul in Bucuresti. Niciunul ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - sediu social epic epic Buna ziua, Intentionez sa infiintez un SRL in Bucuresti cu sediul social in apartamentul tatalui meu. Imi puteti spune va rog cum pot stabili sediul social ... (vezi toată discuția)
Magazin online ramstre ramstre Buna ziua, Daca o firma doreste sa activeze doar pe magazin online ce conditii trebuie sa indeplineasca sa fie legal din toate punctele de ... (vezi toată discuția)