Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ContSters68776	                   

Buna ziua!
Firma noastra activeaza in domeniul serviciilor COD CAEN 6021-activitati de realizare soft la comanda
In octombrie 2008 firma a deschis un punct ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters68776	                   

Buna ziua!
Firma noastra activeaza in domeniul serviciilor COD CAEN 6021-activitati de realizare soft la comanda
In octombrie 2008 firma a deschis un punct ... (vezi toată discuția)

srl_exp	                   

Buna ziua. Reprezint o SC cu activitate de prestari servicii consultanta. Am cumparat de aprox 1 an un spatiu pt punctul de lucru a firmei, de la un ... (vezi toată discuția)
	                    srl_exp	                   

Buna ziua. Reprezint o SC cu activitate de prestari servicii consultanta. Am cumparat de aprox 1 an un spatiu pt punctul de lucru a firmei, de la un ... (vezi toată discuția)

DobromirTraian	                   

Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune ca atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere cum ca firma indeplineste ... (vezi toată discuția)
	                    DobromirTraian	                   

Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune ca atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere cum ca firma indeplineste ... (vezi toată discuția)