avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sustragere produse fara a fi achitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sustragere produse fara a fi achitate

o cunostinya a fost la cumparaturi la un supermarket si a iesit pe la casa de marcar fara a achita toate produlele,o parte din ele erau sub sacosa in carut, la iesire a fost controlata de agentul de paza , agasit acele produse fara bon de casa ,a chemat politia,a fost dusa la sectie,s-a intocmit proces verbal de sustragere produse ,i-au facut poze,i-au luat amprentele,nr de telefon si i-au spus ca o vor suna sa i se comunice raspunsul.va rog sa imi spuneti care sunt consecintele,tinand cont ca are cazierul curat,nu a mai facut niciodata asa ceva.ii intocmeste dosar penal si cazierul nu o sa mai fie curat?
va multumesc din suflet
ea este foarte speriata,astept un raspuns urgent,ca sa o pot linisti.mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:00, 25 August 2011
Da , i se va intocmi dosar penal pentru infractiunea de furt calificat.
Sa recunoasca faptele , atat la politie cat si in fata procurorului si probabil ca avand in vedere ca nu are antecedente penale si ca prejudiciul a fost acoperit prin restituirea bunurilor sustrase , i se va aplica o amenda administrativa de catre procuror .
Aceasta amenda nu va fi trecuta in cazierul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzare furt supermarket IonAv IonAv O ruda de-a mea a fost acuzata pentru furt de produse dintr-un supermarket in valoare de 15 RON. Produsele in plus gasite, au fost comercializate de la un ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pt furt wassabi2000 wassabi2000 Buna! In urma cu cateva zile am fost la cumparaturi, si pe langa cele cumparate de mine am sustras produse in valoare de 110 ron. Am fost prins de catre ... (vezi toată discuția)