avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de Control Financiar Preventiv in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de Control Financiar Preventiv in Revisal

indemnizatia de CFP nu apare in lista cu sporuri si indemnizatii. in cartile de munca s-a inscris. am gasit in clasificatia ITM "spor pt o functie suplimentara", se poate introduce aici? multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: cam_gav , utilizator 08:16, 26 August 2011
Da, o puteti introduce aici ...
pai sporul pentru viza nu l-ati introdus in salariul de baza brut la 01.01.2011 sub forma de suma compensatorie?
in salariu brut de la 01.01.2011 e introdusa si ind CFP, dar in revisal pt detaliere sporuri nu stiam unde sa trec suma aferenta....in revisal imi apare salariu brut total ca suma (salar incadrare, si sporuri aferente), iar la sporuri le-am detaliat....
anamariagroza a scris:

in salariu brut de la 01.01.2011 e introdusa si ind CFP, dar in revisal pt detaliere sporuri nu stiam unde sa trec suma aferenta....in revisal imi apare salariu brut total ca suma (salar incadrare, si sporuri aferente), iar la sporuri le-am detaliat....

Daca acest spor este introdus in salariul de baza , atunci nu mai aveti ce sa mai completati la sporuri ... trebuie sa faceti corectie stergand acele sporuri ...

daca se trece salariul brut si apoi detaliezi sporurile, cand faci raport salariat iti dubleaza sumele.trebuiesc detaliate doar sporurile care nu sunt prinse in brut(spor conditii,etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri revisal micutzza10 micutzza10 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. La inregistrarea in revisal se trec doar sporurile ocazionale? Am vorbit cu cativa colegi si sustin ca ... (vezi toată discuția)
Completare revisal : salariu incadrare sau realizat? Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Revin cu rugamintea sa ma ajutati (am postat subiectul in alt topic dar nu mi s-a raspuns) 1.Pentru luna august avem : Ex.Salariu incadrare = ... (vezi toată discuția)
Reincadrare conform normelor de aplicare a legii nr. 285/2010 cameliapstl cameliapstl speta: un contractual la primarie a implinit in luna decembrie 2010 20 de ani vechime in campul muncii, astfel incat , pentru plata salariului aferent lunii ... (vezi toată discuția)