avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducere cu permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducere cu permis suspendat

Am o situatie destul de ciudata:
In luna Mai am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere ce mi-a intocmit un dosar penal pt. conducere cu permis suspendat.=D>
In fisa lor interna aparea ca permisul este suspendat pana la sfarsitul lunii Mai.
In tot acest timp permisul de conducere a fost in posesia mea si nu mi-a fost comunicata vreo contraventie/masura de suspendare....#-o (si in ziua de astazi este in posesia mea dar a expirat).
Cand am fost in luna iunie la ofiterul de cercetari penale mi-a comunicat ca nu am drept de conducere pe perioada cercetarilor si ca permisul a fost "luat prin calculator".:O I-am intrebat de o comunicare sau de o instintare in acest sens si mi-a zis ca va face cercetari. Pana astazi s-a lasat linistea iar stimabilul ofiter este in concediu. Am depus sesizari la Brigada Politiei Rutiere la Minister.... Nimic. Liniste totala.
Din pacate prin declaratia de la BCP "am fost informat" sa nu conduc autoturisme samd.
Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:34, 21 Aprilie 2010
Puteti formula sesizare la conducerea IGPR cu privire la cele intamplate.
Eu personal,as sesiza si presa centrala,poate astfel se mai curata"padurea" de "uscaturi"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune la regimul circulatiei sniper sniper In luna februarie o prietena a mea a fost vazuta de catre 2 persoane conducand un autovehicul fara a poseda permis de conducere, undeva intr-o mica ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca conduci cu dovada expirata,dar ai primit scrisoarea de clasare a cazului (vineri ora 20 ) si nu ai ridicat permisul de la politie ? RazvanPlesa RazvanPlesa Am avut permisul retinut pt un accident, dupa 6 luni cazul a fost clasat, Dovada nu a fost prelungita pentru ca cazul a fost clasat, am astept scrisoarea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat ibocan ibocan Buna! Am un dosar penal intocmit pe baza conducere cu permis suspendat mi-sa eliberat o dovada cu drept fara circulatie. in intervalul acesteia pana la ... (vezi toată discuția)