Am o situatie destul de ciudata:
In luna Mai am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere ce mi-a intocmit un dosar penal pt. conducere cu permis suspendat.=D>
In fisa lor interna aparea ca permisul este suspendat pana la sfarsitul lunii Mai.
In tot acest timp permisul de conducere a fost in posesia mea si nu mi-a fost comunicata vreo contraventie/masura de suspendare....#-o (si in ziua de astazi este in posesia mea dar a expirat).
Cand am fost in luna iunie la ofiterul de cercetari penale mi-a comunicat ca nu am drept de conducere pe perioada cercetarilor si ca permisul a fost "luat prin calculator".:O I-am intrebat de o comunicare sau de o instintare in acest sens si mi-a zis ca va face cercetari. Pana astazi s-a lasat linistea iar stimabilul ofiter este in concediu. Am depus sesizari la Brigada Politiei Rutiere la Minister.... Nimic. Liniste totala.
Din pacate prin declaratia de la BCP "am fost informat" sa nu conduc autoturisme samd.
Ce pot face?
Puteti formula sesizare la conducerea IGPR cu privire la cele intamplate.
Eu personal,as sesiza si presa centrala,poate astfel se mai curata"padurea" de "uscaturi"