avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de comodat auto ong
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de comodat auto ong

Buna ziua,daca am un ong si folosesc masina personala, se poate deconta benzina?Trebuie facut ceva contract de inchiriere masina, inregistrat ..unde?Daca se poate trebuie intocmite foi de parcurs,delegatii etc?, va rog ajutati-ma.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:21, 29 August 2011
Nu se pot face decontari retroactive. Faceti acel contract la o anumita data, tot ce doriti sa fie decontat de ong treceti in el. De la acea data incolo, se fac respectivele cheltuieli pe ong. Atentie la achizitionarea cu factura (in afara bonurilor de benzina).
Buna ziua, va rog mai ajutati-ma cu un raspuns, in cazul in care fac contract de comodat intre mine si ong , pentru folosirea masinii, este obligatoriu sa fac si foi de parcurs?Multumesc
Da. Ele(foile) si cu bonurile(completate cu numele si codul fiscal al asociatiei) se anexeaza la documentele contabile.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un ong si folosesc masina personala, LaurentiuGuiu LaurentiuGuiu Buna ziua ! Am un ONG si folosesc masina personala, Se poate deconta benzina ? Trebuie facut contract de inchiriere masina ? Unde ar trebui inregistrat ? Daca ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre pers.fizica si juridica lacramioaragologan lacramioaragologan as dori sa stiu care sunt ultimele reglementari pentru un contract de comodat intre o persoane fizica si una juridica. eu ca persoana fizica doresc sa ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat GabrielaSyn GabrielaSyn Buna dimineata, Va rog sa ma sfatuti in urmatoarea problema: lucrez la o firma care imi deconteaza benzina necesara navetei zilnice. Mentionez ca naveta o ... (vezi toată discuția)