Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Dna. legally_aid, imi place tare mult de dvs, intotdeauna dati raspunsuri ajutatoare, insa acum imi permit sa va contrazic putin si daca gresesc va rog sa ma corectati.
Va dau un exemplu: De un Craciun, mi-am permis sa fac un cadou unui vechi prieten: o bancnota de 1 dolar care a fost copiata de un maestru in arta grafica, era atat de reala incat oricine ar fi crezut ca nu este vorba de un fals. Evident ca acest amic si-a dat seama numai dupa ce i-am spus ca nu este o bancnota autentica si a fost o situatie amuzanta, insa daca acesta s-ar fi enervat si ar fi mers la poltie sa reclame falsul...persoana care l-a realizat putea fi acuzata de falsificarea de bancnote? Evident ca nu...pentru ca amicul meu nu a folosit dolarul pentru a-si cumpara ceva ...deci nu s-a produs nici un efect juridic.Adevarat ca l-am "inselat" prezentandu-i o situatie neadevarata ca fiind adevarata, dar oare era suficient pentru o acuzatie de fals?