avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... incompatibilitati cu profesia de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

incompatibilitati cu profesia de avocat

buna ziua,

doresc sa imi infiintez un PFA avand ca si obiect de activitate agricultura, cu fonduri alocate din cadrul uniunii europene si as dori sa stiu daca acest PFA nu este incompatibil cu execitarea profesiei de avocat, doarece in statutul profesie de avocat scrie ca se afla in incompatibilitate cu profesia de avocat exercitarea nemijlocita de fapte materiale de comert.

multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 22:39, 26 August 2011
"ca si obiect de activitate"!?! Un avocat care nu utilizeaza corect limba romana?
pfa aveti deja, si nu o sa va infiintati doua... poate acelasi pfa cu 2 obiecte de activitate

poate ar fi mai corect sa va adresati institutului de pregatire al avocatilor...in scris, (eventual petitionarul nu trebuie sa fiti neaparat dvs)

iar pentru "ca si" eventual academniei romane, care insa nu va aplica nici o sanctiune. :)
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
ContSters83715, utilizator
macovei2000 a scris:

pfa aveti deja, si nu o sa va infiintati doua... poate acelasi pfa cu 2 obiecte de activitate

poate ar fi mai corect sa va adresati institutului de pregatire al avocatilor...in scris, (eventual petitionarul nu trebuie sa fiti neaparat dvs)

iar pentru "ca si" eventual academniei romane, care insa nu va aplica nici o sanctiune. :)

nu are PFA
srry.... nu am retinut ca ar fi avocat... dar fara forme fiscale..... inseamna ca e avocat care nu practica....pai daca nu practica... atunci...cum ar putea intra in contradictie cu activitati comerciale? cei care nu practica avocatura... nu sunt ... avocati.... sunt doar avocati cu diploma...inactivi, nepracticanti

dansul a specificat clar
"execitarea profesiei de avocat".. deci este PFA sau societate civila ca avocat
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate pfa cu exercitarea profesiei de avocat alxgabriel alxgabriel Buna ziua! In situatia in care sunt PFA cu domeniul de activitate in agricultura (pomicultura) si sunt beneficiarul unor fonduri europene pentru dezvoltare, ... (vezi toată discuția)
Avocat si traducator legallyblond legallyblond Buna seara, Am o nelamurire. Un avocat poate fi si traducator autorizat in acelasi timp? Am gasit pe internet un domn avocat din Sibiu care era si traducator ... (vezi toată discuția)