avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... schimbare medic familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

schimbare medic familie

Daca ma mut de la un medic de familie, trebuie sa achit catre acesta vreo taxa?
Ce obligatii am vi-a-vis de acesta?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:11, 26 August 2011
Perceperea acestei taxe de 5 lei este ilegala!Este dreptul dvs. ca asigurat sa va schimbati medicul de familie si in consecinta sa va primiti si dosarul,fara achitarea vreunei taxe.
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
ContSters136493, utilizator
va multumesc!
teoretic o fi ilegala taxa de5 lei,,dar,meciul de familie are o gramada de pirghii prin care sa spuna ca e legala.
poate sa spuna de casa de asigurari,de x,y,sa va dea si chitanta pe ei.
serios.
va asigur ca poate sa demonstreze ca e legal si sa primiti chitanta.
[EDITAT]
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cand se va trece la sistemul coplata,poate va deveni legal perceperea de taxe de acest gen...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare medic de familie in alt oras decat cel de domiciliu viorel1179 viorel1179 Buna, am o nelamurire. De aproximativ 2 ani m-am mutat in alt oras si as vrea sa ma inscriu aici la un medic de familie. Ideea este ca eu stau cu chirie aici ... (vezi toată discuția)
Aviz cas pentru inscriere la alt medic de familie danleescu danleescu Buna ziua, Mi-am schimbat domiciliul in alt judet, medicul la care doresc sa ma inscriu imi solicita un avizde la casa de sanatate din judetul unde am ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic familie danleescu danleescu Ma intereseaza ce trebuie sa fac si ce acte imi trebuie pentru a schimba medicul de familie in alt judet pentru o o pensionara. De asemenea pentru schimbarea ... (vezi toată discuția)