avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Revisal - salvare fisier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Revisal - salvare fisier

Buna ziua,
Vreau sa transmit online datele generate de noul revisal, dar nu reusesc deoarece daca dau "generare registru" si salvez fisierul in desktop, cand vreau sa il deschid imi apare urmatorul mesaj: Adobe nu a putut deschide fisierul deoarece nu este nici un tip de fisier acceptat, sau din cauza ca fisierul a fost deteriorat( de ex. acsta a fost trimis ca un atasament e-mail si nu a fost corect decodat). Ce trebuie sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:04, 30 August 2011
cand ati salvat fisierul pe desktop l-ati deschis cu programul adobe, de aceea apare acest mesaj... aceeasi problema o am si eu acum si nu stiu ce trebuie facut....poate ne ajuta cineva care s-a confruntat cu aceeasi problema
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
mirelanicola.72, utilizator
ati incercat sa transmiteti fisierul asa , sa vedeti daca va preia?
Am incercat si imi da eroare.
ati intrat pe noul portal? caci eu am transmis acum si mi l-a preluat
Am mai incercat inca odata si mi l-a preluat.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal marianamu marianamu buna ziua tuturor hepl! Am tot incercat sa transmit revisalul nou si am primit urmatorul mesaj de eroare: \"ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. ... (vezi toată discuția)
Generare registru revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, Ma poate ajuta cineva? Am generat Registrul, l-am salvat dar icoana salvata era una alba, fara nici o denumire, are intr-adevar terminatia .rvs dar ... (vezi toată discuția)
Cum se transmite date din noul revisal la itm? neculamanuela neculamanuela Am introdus angajatii in noul revisal , dar nu stiu cum sa ii transmit la itm. Va rog mult daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cum sa ii transmit corect! Va ... (vezi toată discuția)