avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Revisal - salvare fisier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Revisal - salvare fisier

Buna ziua,
Vreau sa transmit online datele generate de noul revisal, dar nu reusesc deoarece daca dau "generare registru" si salvez fisierul in desktop, cand vreau sa il deschid imi apare urmatorul mesaj: Adobe nu a putut deschide fisierul deoarece nu este nici un tip de fisier acceptat, sau din cauza ca fisierul a fost deteriorat( de ex. acsta a fost trimis ca un atasament e-mail si nu a fost corect decodat). Ce trebuie sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:04, 30 August 2011
Revisalul nou se depune la ITM impreuna cu adresa de inaintare si o copie dupa c.u.i -l societatii asa ca nu este valabil ce ati trimis
carmen_danciu a scris:

Revisalul nou se depune la ITM impreuna cu adresa de inaintare si o copie dupa c.u.i -l societatii asa ca nu este valabil ce ati trimis

De unde ati dedus ca nu mai este valabila acea transmitere?

La ITM se depune din partea angajatorului o adresa in care se specifica cine este revisalistul, o copie dupa cui - ul acestuia si confirmarea de la ANSPDCP
zinicastan a scris:

La ITM se depune din partea angajatorului o adresa in care se specifica cine este revisalistul, o copie dupa cui - ul acestuia si confirmarea de la ANSPDCP

Adresa intocmita de angajator va cuprinde: denumirea prestatorului de servicii; certificatul de inregistrare al prestatorului, eliberat de registrul comertului; dovada inregistrarii prestatorului ca operator de date cu caracter personal, conform prevederilor Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si data de la care s-a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal marianamu marianamu buna ziua tuturor hepl! Am tot incercat sa transmit revisalul nou si am primit urmatorul mesaj de eroare: \"ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. ... (vezi toată discuția)
Generare registru revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, Ma poate ajuta cineva? Am generat Registrul, l-am salvat dar icoana salvata era una alba, fara nici o denumire, are intr-adevar terminatia .rvs dar ... (vezi toată discuția)
Cum se transmite date din noul revisal la itm? neculamanuela neculamanuela Am introdus angajatii in noul revisal , dar nu stiu cum sa ii transmit la itm. Va rog mult daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cum sa ii transmit corect! Va ... (vezi toată discuția)