avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat de conformitate sau declaratie de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat de conformitate sau declaratie de conformitate?

Buna ziua ,Avem o societate care produce si comercializeaza covrigi la punctul de lucru.Am dori sa dam si la alte srl-uri (chioscuri ,etc) aceste produse si am dori sa stim ce acte ar trebuie emise de societatea noastra certificat de conformitate sau declaratie de conformitate.?De asemenea , va rugam sa ne explicati detailat si explicit (pe produsul nostru )ce ar trebui sa contina fara a ne face trimiteri la acte normative pe care poate nu toata lumea le poate intelege, poate exista un model pentru acest produs sau un altul similar lui.Mentionam ca produsele noastre( covrig cu sare ,cu mac sau susan ) nu contin aditivi si nu pot avea termenul de valabilitate mai mare de 24 h.
Cu deosebita consideratie , M
Cel mai recent răspuns: mihaellav , utilizator 17:33, 29 August 2011
certificatul de conformitate de obicei provine de la producator, iar declaratia de conformitate de la cei ce comercializeaza produsele.
Nu m-ati lamurit. deloc.Dupa cum v-am precizat suntem si producatori si comercianti!...Deci ce anume trebuie intocmit si cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa produse periculoase itm bastti bastti Buna Un magazin care comercializeaza antigel,solutie parbriz,lichid de frana,alcool etilic ,trebuie sa depuna o adresa la registratura ITM ? Unde gasesc un ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi deschid o taraba cu haine prin targuri, piete. Vladis11 Vladis11 Doresc sa imi deschid o taraba cu haine prin targuri, piete, nu stiu de ce acte am nevoie. (vezi toată discuția)
Comercializarea produselor traditionale nefis nefis buna ziua. as dori informatii legate de comercializarea produselor traditionale. va exemplific: pot sa comercializez de exemplu carnati ,sunci si carne ... (vezi toată discuția)