avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca-intoarcere executare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca-intoarcere executare

Buna ziua, ce inseamna primirea unei citatii in care se mentioneaza ca sunt citata in calitate de parat de angajator (mentionez ca am castigat un proces cu angajatorul in 2008 pt motivul drepturi banesti neacordate, majoritatea salariatilor, prin hot. judecatoreasca irevocabila) pentru fond- intoarcere executare, la solutie scrie: pentru a se depune inscrisuri, pana acum am primit doar cativa salariati. Cum trebuie sa procedam sau cu cine sa luam legatura.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 21 Octombrie 2011
tribunalul prahova ploiesti , sectia civila
Dv. a-ti solicitat in cadrul a 3 dosare in contradictoriu cu sc OMV drepturi banesti, in recurs in 2 din dosare a-ti pierdut in sensul ca v-a fost diminiata suma acordata ca prima de craciun, drept castigat in fata tribunalului prahova, daca nu a iseleste vb de un dosar de prin 2007. Cel mai probil lluni pe 29.09.2011 se vor admiistra alte probe constand in inscrisuri, pe care cred ca le va depune sc OMV.Daca nu ma insel s-ar putea ca dv sa fi pu in executare decizia tribunalului cand inca nu era irevocabila si acum sc OMV cere sa-i fie restituita o parte din bani.
Si in acest caz ce putem face, putem sa apelam la un avocat sa ne reprezinte? Si de ce numai la aprox. 5 salariati din aprox. 40-50 ?
Sau trebuie sa ne prezentam la tribunal?
:offtopic: Interventie moderator
@ magdalenacucu

Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editati mesajul anterior (in cele 30 de minute cat se poate edita mesajul).

Pe forum se discuta ideea si nu implicarea unei persoane in ea, astfel ca pe viitor sa rugam sa nu mai folositi denumirea unor persane juridice sau a persoanelor fizice implicate in problema dvs.

Este o incalcare a Regulamentului Forumului care se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, ce va fi public si va fi postat de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului.
Abaterile repetate ducand la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

==========

@ magdalenacucu
1. este optiunea dvs daca va angajati sau nu avocat ... nu este obligatoriu angajarea unui avocat

2. daca nu ati solicitat judecarea in lipsa , este mai bine sa va pezentati la solutionarea litigiului.

3. Daca ati pus in executare hotararea instanei de judecata prin care angajatorul a fost obligat la plata unor drepturi , iar in recurs acesta a castigat atunci are tot dreptul sa solicite intoarcerea executarii pentru a-si recupera banii dati.

4. Posibil ca vor primi toti salariatii citatii de acest gen ... nu cred ca angajatorul va renunta usor la sumele acordate in plus ...

Alte discuții în legătură

Dosarul nr 18031/299/2009 dorubabonea dorubabonea Fiica-mea a fost chemata in instanta de catre judecatoria sect 1 in calitate de intimat, ijn proces cu SC OMV PETROM SA in calitate de contestator pentru Fond ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD IN URMA UNUI PROCES CU O FIRMA LA CARE AM LUCRAT S-A HOTARAT SA PLATESC O SUMA DE 7000 LEI. EU MOMENTAN AM UN VENIT DE 595 LEI/LUNA SI UN COPPIL MINOR IN ... (vezi toată discuția)
Reincadrare dupa concediere moise paula moise paula buna ziua, In urma Hotararii definitive de reincadrare in munca cu termen de recurs de 10 zile, ce trebuie sa fac eu ca fost salariat? Am luat la cunostinta ... (vezi toată discuția)