avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... inregistrare contract colaborare finante
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

inregistrare contract colaborare finante

As dori sa ma ajutati cu o informatie: eu am mai avut un contract cu o firma de brokeraj pe care nu lam inregistrat la finate, au trecut cam 3 luni de cand lam si incheiat,eu am vrut sa il inregistrez, dar contabila de la firma mi-a spus ca nu trebuie deoarece ei platesc la fisc cei 16 % , apoi am reziliat contractul cu acea firma, si am incheiat cu alta,acest contract il inregistrez, am intrebat la finante si miau spus ca il pot inregistra pe cel vechi doar cu amenda, acum am un alt contract si vreau sa il inregistrez pe asta, oare se poate afla de cei de la finate ca mai am un contract, ce as putea face in aceasta situatie?si care taxe mai trebuiesc platite in afara de 16 %, si care este cuantumul lor, mentionez ca am un contract de colaborare cu un asistent in brokeraj, asigurari
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters215113 , utilizator 11:42, 2 Septembrie 2011
Se inregistreaza contractul cu data cea mai veche.
Este complicat sa primiti un raspuns care sa va lamureasca pe deplin.
Luati legatura cu un avocat.
pai am incercat sa il inregistrez pe cel mai vechi si mi sa spus ca doar cu amenda, nu am intrebat si cuantumul acesteia, as dori sa stiu daca il inregistrez pe ultimul, cei de la finante pot afla de cel vechi?mentionez ca pe contractul cel vechi mi se retinea 16% impozit, iar contabila a spus ca nu este necesar sa il inregistrez la finante, ci doar sa depun o declaratie la sfarsitul anului
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2011
ContSters215113, utilizator
Se mai datoreaza si contributie de sanatate in cota de 5,5% din veniturile realizate.
contributia, cum se palteste, cum se declara?unde?
Se depune o declaratie de asigurare la Casa de Sanatate daca suma este virata de platitorul venitului.

Alte discuții în legătură

Asigurari - completare declaratie agent SZABO PARASCHIVA SZABO PARASCHIVA Sunt studenta si lucrez 4 ore pe zi la un SRL in baza unui contract individual de munca, as vrea sa fac asigurari (auto, locuinte, calatorii, etc) la o firma ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru o intreprindere individuala 19051972 19051972 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine ptr o firma I.I. ce impozit are de plata pe trimestru pe domeniul constructii avand caen 4399 ? (vezi toată discuția)
Pfa in partida simpla - unde gresesc? marfan marfan Buna ziua, Am un PFA fara angajati, si tin contabilitatea in partida simpla: notez incasarile si cheltuielile in registru, strang la un loc toate facturile, ... (vezi toată discuția)