avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurari - completare declaratie agent
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurari - completare declaratie agent

Sunt studenta si lucrez 4 ore pe zi la un SRL in baza unui contract individual de munca, as vrea sa fac asigurari (auto, locuinte, calatorii, etc) la o firma de brokeraj, dar am intampinat greutati la completarea unei declaratii unde mi se cere daca lucrez pe baza unei contract de munca, sunt somer, pensionar etc. Nu stiu unde sa ma incadrez deoarece celor angajati li se retine numai 16% din comision si 5,5% contributia de sanatate, dar cei care nu sunt angajati li se retine mult mai mult. Oare eu unde ma incadrez?
Cel mai recent răspuns: mire09 , utilizator 17:13, 29 Noiembrie 2013
cei care nu au contract de munca li se retine 16% impozit pe venit, 5.5 % sanatate , si 9.5 % cass.
pai pentru tine ti se va opri doar 16% si 5.5 %

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din chirii aylyn87 aylyn87 Buna ziua, Vreau sa inchiriez apartamentul unei societati cu 600ron/luna,stiu ca trebuie sa il declar la administratie, trebuie sa platesc impozit si ... (vezi toată discuția)
Retinere cass elena raduta elena raduta Buna seara,pentru o persoana care este colaborator ,agent asigurari ,dar fiind ca statut pensionar de boala cu drept de munca ,din comisionul dat de firma i se ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract colaborare finante ContSters215113 ContSters215113 As dori sa ma ajutati cu o informatie: eu am mai avut un contract cu o firma de brokeraj pe care nu lam inregistrat la finate, au trecut cam 3 luni de cand ... (vezi toată discuția)