ContSters213050 
	    	Utilizator

ContSters213050 
	    	Utilizator	    

Faneegean 
	    	Utilizator

Faneegean 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 olden	                   

in cazul unei investiti pe un TEREN CONCESIONAT se poate pune sechestru pe teren  daca exista o CONCESIONARE pe 20 de ani  indiferent cui apartin DEBITELE - ... (vezi toată discuția)
	                    olden	                   

in cazul unei investiti pe un TEREN CONCESIONAT se poate pune sechestru pe teren  daca exista o CONCESIONARE pe 20 de ani  indiferent cui apartin DEBITELE - ... (vezi toată discuția)

Barbituvik	                   

Buna ziua 
Am gasit acest site si ma adresez persoanelor care ma pot ajuta cu un raspuns .
In urma cu 2 luni am achzitionat un imobil de la persoana fizica ... (vezi toată discuția)
	                    Barbituvik	                   

Buna ziua 
Am gasit acest site si ma adresez persoanelor care ma pot ajuta cu un raspuns .
In urma cu 2 luni am achzitionat un imobil de la persoana fizica ... (vezi toată discuția)

ContSters95727	                   

Suntem mai multi copropietari al unui imobil cu teren pe care l-am castigat in urma legii 10/2001.Fostii chiriasi au stat pe o chirie modica de 120 ron (pt un ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters95727	                   

Suntem mai multi copropietari al unui imobil cu teren pe care l-am castigat in urma legii 10/2001.Fostii chiriasi au stat pe o chirie modica de 120 ron (pt un ... (vezi toată discuția)