avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... probleme la abonare la Alerte Forum
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

probleme la abonare la Alerte Forum

Buna ziua,

M-am dezabonat timp de 1 luna de la Alerte Forum si doresc sa ma abonez din nou dar nu mi se permite decat la Newsletter. Este vreo problema tehnica ?

va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:43, 30 August 2011
Buna ziua,

Nu cred sa fie o problema tehnica. Incercati sa urmati pasii acestia:

Pentru alerte forum trebuie sa intrati in forumurile care va intereseaza, sa selectati optiunea
"Urmareste forum" si toate subiectele nou postate le veti primi ca alerta pe mail. Dvs. selectati sa urmariti dintre aceste subiecte noi, ceea ce va intereseaza .Daca doriti sa urmariti un subiect mai vechi, aveti posibilitatea de a selecta optiunea " Urmareste subiectul".
Gabrielle Monique a scris:

Buna ziua,

Nu cred sa fie o problema tehnica. Incercati sa urmati pasii acestia:

Pentru alerte forum trebuie sa intrati in forumurile care va intereseaza, sa selectati optiunea
"Urmareste forum" si toate subiectele nou postate le veti primi ca alerta pe mail. Dvs. selectati sa urmariti dintre aceste subiecte noi, ceea ce va intereseaza .Daca doriti sa urmariti un subiect mai vechi, aveti posibilitatea de a selecta optiunea " Urmareste subiectul".

Multumesc dar nu este activa tasta <Urmareste forum>.........
Aceasta tasta apare pe un fond gri deschis cand este inactiva, dar daca da-ti click pe ea ar trebui sa isi schimbe culoarea in verde. Vreti sa mai incercati, va rog?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 30 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Alerta mail LilaT LilaT Buna ziua, Cum pot primi in mail atentionari privind materialele Avocatnet? Multumesc L.Trofin (vezi toată discuția)