avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot obtine daunele materiale castigate in urma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot obtine daunele materiale castigate in urma unui proces?

am dat in judecata niste oameni pentru vatamare corporala grava..procesul a durat cam un an..am castigat procesul persoanele respective au fost condamnate la 9 luni de inchisoare cu suspendare si trebuiau sa imi plateasca suma de 6000 ron daune materiale..ei nu mi au dat banii cum pot actiona ca sa i recuperez?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters213050 , utilizator 19:51, 29 August 2011
Apeland la un executor judecatoresc si dupa caz la un avocat, procedura nu tocmai greoaie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale in valoare foarte mare leona777 leona777 Buna seara, doresc o informatie. Daca partea civila intr-un proces penal solicita daune materiale si morale in valoare de 275.000 lei noi, iar inculpatul este ... (vezi toată discuția)
Un sfat , va rog raducuu raducuu buna ziua, am nevoie de un sfat va rog frumos .. sa va povestesc depre ce este vorba. un prieten de-al meu a fost taiat pe fata de un vecin , a facut ... (vezi toată discuția)
Obligatia achitarii daunelor morale si civile lauramarya lauramarya Sotul meu are un dosar penal de vatamare corporala grava, primind 3 ani de inchisoare cu suspendare si daune catre persoana vatamata in valoare de 550.000 ... (vezi toată discuția)