avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces redeschis dupa 13 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces redeschis dupa 13 ani

unde se depune plangere si care este procedura de urmat in potriva avocatului care acum 13 ani a fost angajat de surorile mele pentru a imi sparge contractul de intretinere dintre mn si mama mea (mama a decedat la momentul respectiv)procesul terminandu-se in favoarea mea in prezent avocatul a redeschis procesul in nume propriu si incearca sa imi sparga contractul de intretinere
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:28, 30 August 2011
Cum in nume propriu, pe ce motiv?
da a redeschis procesul in numele lui pe motivul ca nu a fost judecat cum trebuie si ca ar fi trebuit sa primeasca si surorile mele parte din casa si pamant
Nu, asta nu inseamna in nume propriu, ci tot in interesul surorilor dvs. Daca exista o hotarare definitiva si irevocabila de acum 13 ani, nu cred ca mai pot face ceva sub vreun motiv.
Poate ar trebui sa mergeti cu copia dupa cererea lor la un avocat
avocatul nu are calitate procesuala sa introduca asemenea actiune in numele lui. poate l-au angajat sa le reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere proces dupa 12 ani ioanapirvulet ioanapirvulet buna ziua. in urma cu 10- 12 ani am avut un proces cu mama mea si surorile mele pentru a imi sparge un contract de intretinere incheiat intre mine si mama ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea sa se faca dreptate?! claudya_claudy@yahoo.com claudya_claudy@yahoo.com strabunica mea a murit in 2000 parinti mei au fcut un contract de vanzare cumparare intre ea si ei pe toata averea casa cu gradina 2000metri patrati si pamant ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de intretinere batran, renta viagera. 18elena 18elena mama mea a facut un contract de intretinere cu renta viagera cu sora mea, sora mea se obliga sa o ingrijeasca cu conditia sa ii ramana casa si terenul. Eu nu ... (vezi toată discuția)