avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum inlocuiesc pagina contract cesiune la registru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum inlocuiesc pagina contract cesiune la registru

am depus la registru cerere de inregistrare cesiune intr-un SRL un asociat catre celalat ramas - hotarire AGA si contractul de cesiune cu incheiere de atestare a identitatii partilor facuta de avocat
contractul de cesiune l-am redactat in viteza din diferite modele si nici d-na avocat nu a observat ca am trecut la prima pagina ca cedentul a incasat suma "azi, data autentificarii prezentului contract"
la registru d-na referent a observat si mi-a scris in referat sa inlocuiesc prima pagina a contractului - pt. ca autentificarea o face doar notarul, sa inlocuiesc cu data "cesiunii"
intrebarea este cum fac inlocuirea primei pagini?
anulez prima pagina a contractului si depun pagina rectificata? se poate asa ceva? cum o rectific? pe cuvintul autentificarii pune d-na avocat stampila si scrie cesiunii/ sau depun o pagina cu textul rescris? sau cum altfel?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:08, 6 Septembrie 2011
a functionat cu cererea de completare, dar cu anularea doar a primei pagini si inlocuirea cu cea rescrisa si stampilata din nou de avocat, nu a fost necesar sa inlocuiesc tot contractul,
s-a admis cererea , multumesc pt. raspunsuri
Procedura corecta este sa se schimbe tot actul, dar in fine, activitatea registrelor nu este unitara. Bine ca ati reusit sa va rezolvati problema!
@sad va multumesc foarte mult pentru raspunsurile dvs. la diferite topicuri cu probleme care m-au chinuit toata vara
precum vedeti am gasit si asociata disparuta, pina la urma singura care a functionat a fost ideea cu detectivii, nu am angajat detectivi, dar am cautat-o intens si am gasit-o si mi-a semnat cesiunea fara discutii caci nu-i mai pasa de firma
din pacate daca era dupa registru si legea 31 nu rezolvam nimic
va multumesc inca odata
Ma bucur ca v-am putut fi de folos intr-o oarecare masura. Sunt de acord cu dvs. ca legea 31/1990 si legea nr. 26/1990 au numeroase lacune, dar de multe ori si cei chemati sa le aplice interpreteaza rigid sau cu subiectivism prevederile acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale infosystems4u infosystems4u Buna seara, Poate sa ma lumineze cineva in legatura cu pasii de urmat pentru a realiza cesionarea partilor sociale ale unui asociat. Practic suntem doi ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune parti sociale - trebuie facut la notar? lori2007 lori2007 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca in cazul unei cesiuni de parti sociale este neaparata nevoie ca sa fie incheiat contractul de cesiune la ... (vezi toată discuția)
Cesionare actiuni daniela2500 daniela2500 am fost la avocat si am facut uncontract de cesiune parti sociale catre asociata mea si care atentie avocata unde am fostnu si-a pus stampila nu stiu cum o ... (vezi toată discuția)