t.simona 
	    	Utilizator

t.simona 
	    	Utilizator	    

Vasile Popa 
	    	Consultant fiscal

Vasile Popa 
	    	Consultant fiscal	    

t.simona 
	    	Utilizator

t.simona 
	    	Utilizator	    

Livrarea de bunuri
ART. 128
(3) Urmtoarele operaiuni sunt considerate, de asemenea, livrri de bunuri, n sensul alin. (1):
b) transferul dreptului de proprietate asupra bunurilor, n urma executrii silite;
 xtrix 
	    	Utilizator

xtrix 
	    	Utilizator	    

t.simona 
	    	Utilizator

t.simona 
	    	Utilizator	    

florentyna	                   

in februarie 208 am vandut cladiri si terenuri din patrimoniu.
in aceste cladiri si pe ac  terenur  imi desfasuram unul din obiectele mele de ... (vezi toată discuția)
	                    florentyna	                   

in februarie 208 am vandut cladiri si terenuri din patrimoniu.
in aceste cladiri si pe ac  terenur  imi desfasuram unul din obiectele mele de ... (vezi toată discuția)

dragoianu	                   

In anul 2005 pers.juridica a cumparat un teren si a construit o locuinta in scopul vanzarii.Locuinta s-a finalizat in 2007 iar in 2010 s-a facut o reevaluare ... (vezi toată discuția)
	                    dragoianu	                   

In anul 2005 pers.juridica a cumparat un teren si a construit o locuinta in scopul vanzarii.Locuinta s-a finalizat in 2007 iar in 2010 s-a facut o reevaluare ... (vezi toată discuția)

crinarug	                   

Am sa va rog sa-mi spuneti parerea Dvs. in urmatoarea problema:
In 2006 societatea A (neplatitoare de TVA - deci nu s-a dedus TVA) cumpara teren cu imobil de ... (vezi toată discuția)
	                    crinarug	                   

Am sa va rog sa-mi spuneti parerea Dvs. in urmatoarea problema:
In 2006 societatea A (neplatitoare de TVA - deci nu s-a dedus TVA) cumpara teren cu imobil de ... (vezi toată discuția)