avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... gratieri..2011
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

gratieri..2011

daca stie cineva ce este cu gratierea pana an 5 ani de acum 2011??? ma poate informa cineva sigur ???am o pedeapsa de 3 ani pt conducere fara permis si furt si sant plecat din tara pt asta .....de aceea vreau sa stiu fosrte sigur daca sa dat sau se da ceva gratiere anul acesta 2011??????ROG UN RASPUNS ...
:((
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:04, 31 August 2011
O colega avocat mi-a spus ca s-ar da niste acte de gratiere dar in concret nu am auzit nimic mai mult.
In general, cei din legislativ ar stii mai mult...
Sunt doar zvonuri, Daca se va acorda ceva veti gasi aici pe forum informatiile necesare.
Dupa ce se va da legea cu siguranta ca va afla...

Pentru a stii daca este doar un zvon sau se va da un act normativ ar trebui sa seinformeze direct de la sursa, adica de la puterea legislativa...
la ultima gratiere cei care se sustrageau de la executarea pedepsei nu au beneficiat de efectele acesteia. Asa ca nu cred ca in cazul tau vei beneficia de gratiere.
Nimeni nu poate comenta zvonuri.
Daca se va edicta un act de clementa continutul acestuia va fi cunoscut , dar in mod aproape sigur persoanele care se sustrag executarii vor fi exceptate de la prevederile respectivului act , cum de altfel s-a intamplat de obicei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decret de gratiere?? lung.raluca lung.raluca Stie cineva daca se fac gratieri colective? S-a semnat decret din partea presedintelui? Se pare ca s-a anuntat la stiri despre ceva gratieri dar din pacate ... (vezi toată discuția)
Condamnat definitiv, se sustrage executarii ... victorp victorp Cu condamnat pt infractiuni economice se sustrage de la executarea pedepsei de citeva luni ..... Ce consecinte il asteapta ?? Poate beneficia de o ... (vezi toată discuția)
Gratiere, amnistie oltul oltul o persoana care a fost condamnat definitiv la 3 ani 8 luni inchisoare pentru inselaciune va beneficia de legea gratierii? (sigur daca va fi votata ... (vezi toată discuția)